La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic / benvolguda amiga: 

En acabar l’any, resumim els objectius assolits gràcies a la vostre ajuda i a la dels nostres col·laboradors, i fem balanç econòmic:

- Durant 2023 hem redactat nous comentaris per a l'Evangeli del dia i ampliat el cicle santoral. També hem pujat nous vídeos al nostre canal a YouTube. A family.evangeli.net hem publicat continguts formatius, com la Catequesi de 1a Comunió, i activitats per a tota la família, com els puzles del dibuix del dia i els concursos de preguntes.

En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert fins ara el 78% dels 33.504  del pressupost anual. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí aquí.

En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a acabar de cobrir el pressupost de 2023, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitat. El teu donatiu de cap d'any ens ajudarà a continuar arribant a milers de persones cada dia amb el missatge salvador de l'amor i la misericòrdia de Déu.

Per fer la teva aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking