La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Master·evangeli.net

Evangeli d'avui + breu explicació teològica

Dissabte 11 de durant l'any
Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 6,24-34): En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «(...) No us preocupeu per la vostra vida, pensant què menjareu o què beureu, ni pel vostre cos, pensant com us vestireu. ¿No val més la vida que el menjar, i el cos més que el vestit? Mireu els ocells del cel: no sembren, ni seguen, ni recullen en graners, i el vostre Pare celestial els alimenta (...)».

Fills de Déu: confiança en la providència divina

Mn. Joaquim MESEGUER García (Rubí, Barcelona, Espanya)

Avui, Jesús ens conforta davant les preocupacions de la vida que, sovint, ens aclaparen i ens fan perdre la pau. Hi ho fa tot mostrant-nos que Déu té cura de nosaltres, que res ens mancarà, i que per això el que importa és treballar per al Regne de Déu i la seva justícia.

Hem estat creats per Déu i Ell ens ha garantit que mai no ens abandonarà. Podem estar segurs, aleshores, que la nostra vida és en bones mans. Si el Senyor té previsió i cura del món i de les seves criatures, molt més en tindrà dels seus fills! En la vida hem de preocupar-nos —però no angoixar-nos— pels problemes, perquè sabem que Déu és en nosaltres, ens porta amb Ell i ens acompanya.

—Senyor, Déu de bondat, doneu-nos el vostre amor i les coses que necessitem per a viure dignament; que, confiant en la vostra providència, sapiguem compartir amb els altres els bens que generosament ens atorgueu.