La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolguts amics i seguidors d’evangeli.net,

 

Amb dolor, i alhora, amb ànim serè us comuniquem que el proppassat dissabte traspassà el Sr. Claudi Rey i García, un dels més veterans del nostre equip de voluntaris. Veterà per la seva edat (amb gairebé 92 anys era el “degà” d’evangeli.net) i veterà pel molt de temps que ha dedicat al nostre servei.

 

Des de l’any 2003 la seva col·laboració ha estat incansable. A ell li devem el mèrit d’executar enterament Contemplating today’s Gospel”, l’edició en anglès de “Contemplar l’Evangeli d’avui”. Foren centenars —potser milers— d’hores de traducció (feta a consciència) quan el nostre servei en anglès tot just comptava amb una dotzena de seguidors, treballant sempre amb bon humor i optimisme. Quan Contemplating today’s Gospel” assolí, finalment, les 100 subscripcions (després de 29 mesos de molta feina), allò fou tota una “festa”: la celebració consistí a seguir traduint més i amb més alegria... Gràcies a la seva feina, l’edició en anglès té actualment vora 10.000 subscriptors i rep més de 165.000 visites mensuals a la web. Al final del seu trajecte, en Claudi havia traduït, entre comentaris i butlletins, més de 1.000 textos.

 

El millor del cas és que en Claudi, mentre estigui reposant a la Casa del Pare, seguirà “treballant” per a Déu en aquest món... perquè els textos que ell ha treballat seguiran essent llegits/resats per molts anys per molta gent. Preguem Déu que concedeixi a en Claudi el premi reservat als apòstols de la seva Paraula!

 

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking