La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

 

Benvolguts amics,

 

Avui inaugurem per a tots els usuaris d'evangeli.net els “Pensaments per a l'Evangeli d'avui”. Cada dia, després del comentari de l'Evangeli, podreu trobar un apartat amb tres breus cites: la primera, d'un Pare o sant de l'Església; a continuació, una frase d'algun dels Papes més recents; finalment, unes paraules del “Catecisme de l'Església Catòlica”.

 

Durant 5 anys hem treballat per a obtenir aquest formidable i ampli testimoniatge de la millor Tradició de l'Església, amb el qual esperem enriquir la reflexió que aporten els comentaris dels nostres “moderns” redactors. D'aquesta manera, desitgem complir amb les paraules de nostre Senyor Jesucrist: «Tot mestre de la Llei que s'ha fet deixeble del Regne del cel és semblant a un cap de casa que treu del seu tresor coses noves i coses velles» (Mt 13,52).

 

El meu agraïment al gran equip de voluntaris d'evangeli.net, la dedicació dels quals en les tasques de redacció i traducció —que suma milers d'hores de treball— ha fet realitat aquest somni literari espiritual.

 

Una salutació afectuosa.

 

P. Antoni Carol i Hostench

Coordinador General

evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking