La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolguts amics i amigues:

Avui llancem Master·evangeli.net [fragment de l'Evangeli del dia + comentari teològic de 160 paraules] en ITALIÀ!!! Els nostres serveis "Contemplar l'Evangeli d'avui" i "Master·evangeli.net" són editats en 6 idiomes: català, castellà, anglès, francès, portuguès i italià. Són en fase de projecte les edicions en alemany, polonès i llatí.

A més, et volem anticipar una altra aportació nostra per a "L'Any de la Fe". Master·evangeli.net serà un servei doctrinal "multi-ús" perquè dues eines de recerca seran incorporades al "menú" (a mode de prova, ja estan activades en l'edició en castellà; al setembre seran operatives per a la resta d'edicions):

TAULA de MATÈRIES: mostra els títols dels (gairebé) 500 comentaris Master classificats i agrupats seguint l'índex del "Catecisme de l'Església Catòlica". Hi afegirem molts més temes!

CERCADOR: permet trobar directament els comentaris relacionats amb la paraula clau que escriguis (per exemple: Parenostre, Església, Passió, Eucaristia, cor, Pare...).

Agraïts per la teva atenció, et saluda l'Equip d'evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!