La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Master·evangeli.net

Evangeli d'avui + breu explicació teològica

Dissabte 18 de durant l'any
Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 17,14-20): «En veritat us dic: si tinguéssiu fe com un gra de mostassa, (...) res no us seria impossible».

La història de la nostra fe

REDACCIÓ evangeli.net (elaborat a partir de textos de Benet XVI) (Città del Vaticano, Vaticà)

Avui resulta alliçonador tornar a recórrer la història de la nostra fe, fixant la mirada en Jesucrist. En Ell, mort i ressuscitat per la nostra salvació, s'il·luminen plenament els exemples de fe que han marcat els darrers dos mil anys de la nostra història de salvació.

Per la fe, Maria acollí la paraula de l'Àngel i cregué en l'anunci, assaborí els fruits de la resurrecció de Jesús i, conservant tots els records al seu cor, els transmeté als Dotze. Per la fe, els Apòstols ho deixaren tot per a seguir el Mestre i anaren per tot el món, seguint el manament de dur l'Evangeli a tota criatura. Per la fe, els deixebles formaren la primera comunitat reunida al voltant de l'ensenyament dels Apòstols. Per la fe, els màrtirs lliuraren llurs vides com a testimoni de la veritat de l'Evangeli...

—Per la fe, homes i dones de tota edat, els noms dels quals són escrits en el llibre de la vida, han confessat al llarg dels segles la bellesa de seguir el Senyor.