La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

T'informem de les novetats respecte al finançament d'evangeli.net, amb l'alegria de saber que, gràcies als vostres donatius, podem seguir divulgant l'Evangeli per tot el món a través d'Internet.

El pressupost de 2019 (33.580 €), està cobert actualment en un 51%; en ell s'inclouen el manteniment de la web, l'enviament del servei a subscriptors i el desenvolupament dels diferents projectes en els quals estem treballant: nous comentaris i continguts, ampliació del cicle santoral i nous idiomes, entre altres. La informació sobre la gestió d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant, la pots veure aquí.

Avui sol·licitem la teva ajuda per poder cobrir la part del pressupost que ens falta, amb l'esperança d'arribar al 100 % abans d'acabar l'any. L'objectiu és seguir sent una pàgina web lliure de publicitat, garantint ,en qualsevol cas, que evangeli.net seguirà sent sempre un servei gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking