La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

T'informem de les novetats respecte al finançament d'evangeli.net i els projectes en el que hem estat treballant aquest any. Ens alegra comunicar que, gràcies als vostres donatius, hem posat en marxa fa tan sols uns dies la nova web d’evangeli.net. Esperem que faciliti la lectura i meditació de l’Evangeli i els comentaris de l’equip de redacció, i que ens ajudi a continuar divulgant l’Evangeli per tot el món a través d'Internet.

El pressupost de 2020 (33.710 €), està cobert actualment en un 71%. En ell s'inclouen el manteniment de la web, l'enviament del servei a subscriptors i el desenvolupament de nous projectes: la redacció de nous comentaris i continguts, i l'ampliació de l'equip de promoció, entre altres. La informació sobre la gestió d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant, la pots veure aquí.

Avui sol·licitem la teva ajuda per poder cobrir la part del pressupost que ens falta, amb l'esperança d'arribar al 100 % abans d'acabar l'any. L'objectiu és seguir sent una pàgina web lliure de publicitat, garantint, en qualsevol cas, que evangeli.net seguirà sent sempre un servei gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment, 

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking