La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic / Benvolguda amiga:

T'informem de les novetats respecte al finançament d'evangeli.net i els projectes en el que hem estat treballant aquest any.

Ens alegra comunicar que, gràcies als vostres donatius, hem posat en marxa fa tan sols uns dies la nova web dedicada exclusivament a l’“Evangeli d’avui per a la família”. Hem ampliat l’equip de promoció amb 6 nous col·laboradors, amb la missió de difondre la web perquè l’Evangeli arribi cada dia a més persones. Tots els mesos publiquem nous videos amb l’Evangeli y el comentari al nostre canal a YouTube.

El pressupost de 2022 (34.287 €), està cobert actualment en un 51%; en ell s'inclouen el manteniment de la web, l'enviament del servei a subscriptors, el desenvolupament de nous projectes i la promoció de la web. La informació sobre la gestió d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan administrant, la pots veure aquí.

Avui sol·licitem la teva ajuda per poder cobrir la part del pressupost que ens falta, amb l'esperança d'arribar al 100% abans d'acabar l'any. L'objectiu és seguir sent una pàgina web lliure de publicitat, garantint, en qualsevol cas, que evangeli.net seguirà sent sempre un servei gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o periòdicament.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment, 

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking