La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut amic/amiga:

Feliç Pasqua de Resurrecció del Senyor-Jesús! Al mig d’un món i d’un temps tan convulsos, l’Església torna a dir-nos: Crist ha ressuscitat vertaderament, al·leluia! Una bona notícia que, “saltant” de generació en generació, ha arribat fins els nostres dies. No hi ha hagut res tan gran com aquest esdeveniment històric!

Els sants i els màrtirs són els millors testimonis d’aquesta esperança tan necessària. Us anticipem el santoral d’Abril:

 

23: Sant Jordi, màrtir, patró secundari de Catalunya

25: Sant Marc, evangelista

26: Sant Isidor, bisbe i doctor de l'Església

27: La Mare de Déu de Montserrat, patrona principal de Catalunya

29: Santa Caterina de Siena, verge i doctora de l’Església

 

La publicació dels nostres comentaris en la celebració d’un sant/a es realitza de la següent manera:

Si un sant/a és celebrat a TOTA l’Església com una festa o solemnitat (per exemple, L'Anunciació del Senyor), aleshores el comentari apareix directament i en primer pla a la home de la nostra web (o en el mail que reps).

Si la celebració d’un sant/a té categoria de memòria litúrgica, aleshores evangeli.net publica en un primer pla el comentari del dia segons el temps litúrgic del moment (Quaresma, Pasqua, etc.) i la homilia referida al sant del dia apareix activant el link Santoral.

A través del nostre CALENDARI PERPETU (Festes i propi dels sants) en qualsevol moment pots accedir al comentari de la celebració dels sants/santes ja enregistrats en el nostre cicle santoral.

De tot cor, et saluda l’Equip d’evangeli.net

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!