La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui

Evangeli d'avui + homilía (de 300 paraules)

Calendari perpetu: Nadal

Ajuda per a l'ús del calendari litúrgic: Nadal

Ajuda per a l'ús del calendari litúrgic: Nadal

  • Per al dia de Nadal hom pot usar 4 textos distints de l'Evangeli, segons l'hora en què se celebri la missa: Vigília, Mitjanit, Alba o Missa del Dia. El nostre servei envia als subscriptors —de manera alternativa— una d'aquestes possibilitats.
  • La Sagrada Família se celebra el Primer Diumenge després de Nadal (entre el 26 i el 31 de Desembre). Si aquest Primer Diumenge coincideix amb Diumenge 1 de Gener, aleshores la Sagrada Família se celebra el Divendres 30 de Desembre. Té també triple cicle A, B i C.
  • Els dies 26, 27 i 28 de Desembre, si no coincideixen en Diumenge, són festes pròpies: sant Esteve, sant Joan i els Sants Màrtirs Innocents, respectivament.
  • El temps de Nadal conclou amb el Baptisme del Senyor: se celebra el Primer Diumenge després de l'Epifania (per tant, se celebra entre el 7 i el 13 de Gener). Entre ambdues festes, se segueix l'Evangeli propi dels dies 7 a 12 de Gener.
  • El dia següent del Baptisme del Senyorés el Dilluns 1r del Temps Ordinari.